Thursday, January 26, 2012

wishlist di sebelah kanan------>

assalamualaikum .to all.

nampak tak wishlist kat sebelah kanan tu? hah.. hari ni nak story 1 per 1 pasal wishlist tu.
  1. umrah : ni hajat aku yg 1st after habis belajar untuk bawak parents aku.. insyallah. semoga allah murahkan rezeki aku.. maksudnya dari sekarang dah kena buat SAVING..tak boleh nak shopping sakan okay :)
  2. EOS 1100D : kenapa model ni? sebab yuna model camera ni! haha..mestilah tak. actually tak kisah pun model apa2. maybe time nak beli dslr ni dah keluar model2 yang lagi up-to-date:) so i'll choose that one yang lagi smart and better :)
  3. swift : sebab dia comel :) n i adore the blue one :) seriously bernafsu bila tengok kereta comel ni. * even macam tak worthy tapi ni kan wish list. :P
  4. Casa de Rio : cuba teka nama apa ni? jeng jeng jeng...sebenarnya ini ialah nama salah sebuah hotel di Paris  Melaka. suka hotel ni sebab betul-betul sebelah sungai melaka. and sangat suka suasana kat sini. opps.. nak buat apa dengan hotel ni? haha..sy nak honeymoon kat sini.. boleh tak? logik tak? haha..i don't care. pelik tak orang melaka tapi juz nak HM kat melaka.. mesti korang cakap dah takde tempat lain ke kat dunia ni??? haha.. actually macam ni: kalau mr.future husband aku orang melaka, aku nak HM luar dari melaka.. jauh2 dari melaka. tapi kalau mr.future husband bukan orang melaka,aku nak HM kat sini:) next HM baru pergi tempat lain okay :) * dreaming off
  5. RM27592.00 : banyaknya RM.. haha.. cuba teka RM apa ni??? hahaha....tak boleh bagi tau :) sometimes there's something that should be left with Question Mark [?]
so, anybody yang nak volunteer untuk sponsor and tick [/] kat wishlist ni tak? sila angkat kaki n tangan :p. sy sangat menghargai and sayang lebih kat anda <3.... hahaha. JJK * aten said is as just joking. 

tak cukup lagi lah wishlist ni. sepatutnya ada 7 tapi belum terfikir lagi.. nanti i update lagi wishlist ni. 

sometimes there's something need to be changed and added up :)

notabutterfly: i might be afraid to lose someone like you because  you're such a GOOD friend to me. let's time decide it for US <3


2 comments:

Shafiq Hashim said...

Semoga Memperoleh Apa Yg Diimpikan, Insyallah..

miss bella said...

insyallah. sebaik2 janji. thanks a lot. semoga mendapat yang terbaik juga :)