Thursday, July 7, 2011

aku penderma!!!!

alhamdulillah..finally aku dapat derma darah.. sem2 try nak derma tp sbb hemoglobin rendah sbb tak cukup tidur plus time tu makan tak banyak sbb takde selera nk makan time tu so tak dpt nak derma darah.. frust sgt2 okay..so bila dengar je ada program ni lagi maka aku pun ready kan diri fizikal n mental.. hahaha.. aku mkn banyak2 n tidur awal b4 hari nak derma.. akhirnya berjaya jugak.. suka3.. first in my life.. hurmm..at first mcm nervous takut pun ada.. tp okay jek. after sedut darah tu baru lah aku rasa mcm nak pengsan terawang2 gitu..hahaha..pastu nurse bg aku minum air glucose for refreshment. whatever it is..aku dah jadi one of blood donor. bangga jugak laa sbb dah dapat sijil*buku merah


hopefully this is not the last.. :)

p/s: betul ke after derma darah berat badan naik?


2 comments:

Shera Ismail said...

Alhamdulillah..dapat jgak kite mendermakan...syukur sgt2..lain kli kalau ade kesempatan kite derma lagi..

miss bella said...

me too..